Wednesday, April 29, 2009

Usahawan Kedai Makan

1. SS berasa kagum dengan Linda Onn.

2. Setelah berjaya dengan rangkaian makanan My Mum Chicken Rice Shop, kini Linda Onn telah membuka lagi satu restoran dengan kategori yang berbeza iaitu My Asam Pedas Shop.

3. Beginilah usahawan yang kita mahukan. Yang sentiasa mencari peluang untuk mengembangkan bisnes. Mula dengan langkah demi langkah, akhirnya kejayaan dapat dicapai jua.

4. SS pun rasa teruja dengan bisnes restoran ini. Bisnes kedai makan nie kan agak kebal krisis ekonomi sebab semua orang kan perlu makan dan memenuhkan perut. Tak gitu. Hehe.







8 comments:

  1. nasik ayam linda onn tak sedap!!!

    haha...dah ah lambat hantar order...
    (mmg kutuk giler ah ni...tapi serius tak sedap...huhu)

    dah pernah makan daa~~~

    ReplyDelete
  2. ko wat yg lagi sedap tau syiman..
    nti jmput aku dtg kat tmpt ko..ehhehe

    ReplyDelete
  3. Wooo...best2
    sooo, ko shariman X try business aper??

    ReplyDelete
  4. noor fatin,

    of coz la aku akan jemput ko jadi VIP bile aku bukak restoran sendiri nanti. Name restoran aku ialah Sherman Vorgel's. Hehe

    ReplyDelete
  5. Alphabet 'N',

    setakat nie, aku tak buat business lagi la walaupun tawaran masuk MLM selalu ade. hehe. Cukupla jadi cashier KFC. =)

    ReplyDelete
  6. serunai kelang,

    Yer ker tak sedap..tapi tengok ramai jer orang yang datang tyme lunch n dinner. Hurm..ak tak pernah pun merase makan kat rstoran die. Nak try lah.

    ReplyDelete
  7. Aliya,

    Nanti jadilah rakan kongsi ngan aku lah yer bile ak nak bukak restroran nanti ye. Deal k? hehe

    ReplyDelete