Monday, August 24, 2009

Gelanggang Tenis Terus Bergegar, Ranjang Pacuan SS Terus Menyentap1. Rafael Nadal dan Maria Sharapova masing-masing telah memberikan amaran bahawa mereka sudah bersedia bangkit untuk menggegarkan gelanggang tenis.

2. Maria Sharapova yang diketepikan selama hampir 10 bulan akibat kecederaan bahu, kini yakin sudah berada dalam keadaan kecergasan terbaik untuk kembali mengungguli kedudukan 10 terbaik dunia.

3. Rafael Nadal pula yang juga mengalami kecederaan yang mana memberi kesan tidak dapat mempertahankan kejuaraan dalam Terbuka Perancis sebelum ini, kini kembali beraksi dalam kejohanan tenis Cincinnati Masters dengan layak ke pusingan ke-3.

4. Selamat berjaya kepada Rafael Nadal dan Maria Sharapova.

5. Tanda-tanda kebangkitan 2 juara ini merupakan satu signifikan buat SS. Jika mereka juga telah memberikan amaran, maka SS juga tidak mahu ketinggalan. Maka datanglah SS dengan satu amaran : SS juga kini berada dalam keadaan terbaik untuk 'berdiri sama tinggi, duduk sama rendah' dengan pesaing-pesaing SS! Bersedialah untuk menghadapi kemaraan SS dalam merungai segala konsepsi mengikut arus kontemporari! Oh yeah..

6. ^_^

4 comments: