Thursday, December 24, 2009

Momen Bersama yang Cukup Syok

Aku cukup gembira kerana telah pun bekerjasama dengan team yang cukup best. Thank Harn Moy, Azlan, Fazirul, Puan Mas dan juga yang lain2. Cukup best bersama dengan anda semua. Usaha kita telah berbaloi sehingga kita berjaya ke Separuh Akhir. Tidak mengapa, kita cuba lagi pada waktu akan datang k.

Kesedihan mula tercetus apabila momen kita ingin berpisah. Sedih sangat tyme tu..Semalaman my tears mengalir tau memikirkan tentang perpisahan nie. Kesedihan nie begitu ketara sebab korang adalah kawan yang cukup baik. Suke bile bersama dengan korang. Love all the huggings.

Justeru, diharapkan kita semua keep in touch. Sayang korang semua.

2 comments:

  1. setiap pertemuan psti ada perpisahan.

    ReplyDelete
  2. eh...x pasan uolls entry nie...i byk kali merasai situasi cam2..memang pedeh hati ni...tp kite still keep in touch kan sampai ke LQ...hakj3...

    ReplyDelete