Saturday, February 27, 2010

Shakira Bermesraan dengan Rafael Nadal


1. Shakira mmg sentiasa inovatif dalam menghasilkan karya yang mencuri perhatian.

2. Album terbaru Shakira, She Wolf telah mengeluarkan beberapa single termasuklah SheWolf, Give It Up To Me dan yang terbaru, Gypsy.

3. Gypsy adalah buah tangan terbaru Shakira yang mana cukup syok untuk dijadikan halwa telinga. Berlainan daripada single sebelum ini iaitu She Wolf dan Give It Up To Me yang mengetengahkan unsur dance dan beat sound, Gypsy merupakan lagu yang mengembalikan semula Shakira kepada irama padang pasir yang diadun dengan suara ideal lemak berkrim Shakira.

4. Malah, yang panasnya, dalam video klip Shakira untuk Gypsy, siapakah lelaki bertuah yang menjadi pilihan Shakira untuk digandingkan bersama? Lelaki itu ialah, Rafael Nadal.

5. Siapakah itu Rafael Nadal? Dialah bintang tenis sensasi dengan 6 gelaran Grand Slam yang sentiasa howt lagi mantap dalam sukan tenis. Jika di ranjang tenis, anda tidak nampak keseksian Rafael Nadal, jangan risau, kerana dalam video klip ini, anda akan menyaksikannya.

6. Yang paling penting, adakah lagu Gypsy ini mampu melonjak dalam carta2 lagu seluruh dunia terutamanya di Billboard Hot 100? Mungkin. Dan semestinya, kalau Gypsy ini meletup di sana sini, maka kita amat berterima kasih kepada Rafael Nadal.


Movies Mesti Tonton

2010 merupakan tahun yang bakal menyajikan kita dengan pelbagai movie best lagi mantap. Sudahkan anda menonton filem Valentine's Day dan juga Percy Jackson & The Lightning Thief? Belek2 lah trailer kat bawah nie ye. For me, kedua2 filem nie best. Memang terhibur menonton.

Valentine's Day trailer



Percy Jackson trailer



Yang terlatest, filem yang berjaya menarik perhatian SS ialah Shutter Island dan juga Alice In Wonderland. Sangat teruja untuk menonton filem2 nie..

Shutter Island trailer



Alice In Wonderland trailer

Friday, February 26, 2010

Video of The SS Day


Video nie adalah tentang Mama Panda dengan anak die yang comel. Mak Panda tu macam 'OMG! WTF my son!'...hehe




Video kat bawah nie pulak adalah pasal Garfield yang pemalas.. Seolah-olah kucing tu 'Hey, bring me a beer'...hehe



Video ketiga nie pulak adalah pasal kucing yang cukup gemuk..tapi still comel..hehe


Saturday, February 20, 2010

Whatever!! : Satu Mesej kepada Golongan yg Busuk Hati

Video ini ditujukan kepada golongan yang berfikiran negatif, berprasangka buruk, dan tidak tahu menghargai segala penat lelah SS yang telah SS lakukan. Terimalah persembahan daripada seorang baby. Sukeee...

Saturday, February 13, 2010

Bersara




Good Luck kepada semua KDPian atas perjuangan anda. I'm going to have some holiday. I nak g bercuti. Percutian I nie, agak misteri sikit sebab I tak tau bile I nak tamatkan. Tengok lah, bile dah puas bercuti tu n bile keadaan dah OK, I buat comeback k. Gud luck lagi sekali. I know u ols can do it. Mmg korang leh jadi champion lah tahun nie, even, without me. ^_^