Monday, March 1, 2010

Inspiring & Motivational Quotes of The Night

merangka semula matlamat idup aku..
sape2 yg rase nk kawan ngn aku, wif pleasure..
p sape2 yg nk down kn aku, wif pleasure gak, coz idup ni sunyi tanpe musuh n kritikan dari org lain..
chill~
=D
Terima kasih kepada Datin Nurfarahana Simun kerana telah datang dengan inovasi quote yang cukup inspiring. Yess.. Syiman Syareman suke sangat. +)

Dan juga terima kasih kepada NK, kerana sudi berym dengan SS sebentar tadi. Terdapat beberapa ayat yang SS nak highlight :
"Kalau dia tak layan call dan ym, maka die lah yang tak professional"

"Haruskah die penalise u tak pergi ***** sebab u kekwat? Adakah syarat untuk brdbt ialah mesra alam?"
N tidak dilupakan juga kepada Nea Anira dengan quote beliau dalam merujuk situasi SS dan die yang suke berjaga malam:
"that's why batman never retired! and there's always a come back!"
LOL. I got some motivational n inspiring quotes today. Thanks my friends.

4 comments:

  1. haha..you put my name one the list jugak eh? hahaha...

    ReplyDelete
  2. of coz lah ara..u will not be the forgotten..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..chill2..
    kuarkan lagi tau quote2 yang best.hehe

    ReplyDelete