Saturday, April 10, 2010

I Will Always Love You Rude Telephone


1. Kita lupakan kisah-kisah tragik mahupun tragis (nanti kita cakap balik), mari kita gembirakan diri kita dengan music terbaru yang dihidangkan oleh industri.

2. SS tahu ramai yang antara kita yang tercari-cari apakah lagu-lagu terbaru yang bisa menghiburkan hati masa kini? Yang bisa menghilangkan kesedihan bagi jiwa yang lara, bisa membangkitkan kegembiraan seterusnya mengghairahkan suasana menggoda jiwa ikut sama berdansa?

3. Mari SS cadangkan lagu2 terbaru satu persatu. Semestinya mengikut taste SS lah. Lagu pertama yang SS rasa best sangat ialah Rude Boy- Rihanna, single terbaru dari album terbarunya Rated R. Walaupun mungkin masih sedih setelah dibelasah oleh Chris Brown, namun tumbukan Chris Brown tu langsung tidak menjejaskan bakat Rihanna dalam terus mengeluarkan karya berkualiti berserta lontaran vokal mantap lagi menyentap.

4. Seterusnya, kita jangan lupakan penyanyi baru yang berbakat besar, yang mana album debutnya, The Fame telah pun terjual 10 juta unit di seluruh dunia, Lady Gaga. Hits Lady Gaga terbaru yang mendominasi carta, Telephone cukup best diiringi dengan Beyonce, satu idea bijak dalam menggabungkan dua diva besar berbakat besar dengan video klip yang cukup 'besar' jugak.

5. Maka inilah cadangan SS buat sesiapa yang mahu berhibur, nah rasakan Rude Boy dan Telephone. Tambahan fakta, Rude Boy kini berada di tangga #1 di Hot 100 Billboard US, manakala Telephone di #5.

6. Bagi mengembalikan nostalgia keindahan music balada, SS sertakan juga I Will Always Love You nyanyian asal oleh Dolly Parton, dinyanyikan semula oleh Whitney Houston, dinyanyikan semula lagi oleh Leona Lewis dalam X-Factor.

7.
Layan ~~~


Rude Boy




Telephone



I Will Always Love You

4 comments:

  1. omg! leona lewis nyanyi balek lagu i will always love u? huhu.. but xsehebat whitney la.. huhuhu..

    btw, have u heard, angels cry by mariah carey feat. ne-yo.. from angels advocate..

    ReplyDelete
  2. oh yeah..i dah dengar..siap tgk video die lagi kat youtube..i suke lirik die :

    Lightning don't strike
    The same place twice
    When you and I said goodbye
    I felt the angels cry
    True love's a gift
    We let it drift
    In a storm
    Every night
    I feel the angels cry

    ReplyDelete
  3. oh yeah....i love it too...
    can't get enough of mariah..wanna more! hehe

    ReplyDelete