Friday, September 24, 2010

Syiman's Review - Resident Evil:Afterlife1. Wow! Manzap! Fabulous! Very da Thriller!

2. Itulah antara kata2 kepuasan yang jelas tergambar selepas menonton Resident Evil:Afterlife.

3. Mengapakah SS sangat suka dengan filem Resident Evil yang keempat ini?

4. Sebab yang pertama, kerana latar muzik Resident Evil adalah cukup rock. Sebab kedua, Mila Jovovich cukup cantik dan bergaya lantas memberi inspirasi kepada sesiapa yang mengutamakan fashion dan kecantikan. Sebab ketiga, aksi yang dipaparkan cukup mantap. Dan semestinya sebab yang keempat, penglibatan Wentworth Miller yang begitu meransang perembesan estrogen.

5. Yes, menurut Wikipedia, Resident Evil:Afterlife mostly receive negative reviews from critics, namun, SS dan para penonton lain tidak berfikiran demikian. Buktinya, menurut Yahoo! Movies, filem ini mendapat gred B+ daripada people's reviews. Malah, kutipan US$150million+- seantero dunia berbanding dengan hanya modal US$60million, itu adalah satu sambutan menggalakkan yang mana menunjukkan kepada kita bahawa sememangnya Resident Evil:Afterlife adalah satu filem yang syok.

6. Maka, jangan jadi orang yang berada dalam kerugian, Syiman syorkan anda menonton Residen Evil 4 ini. Dengan itu juga, daripada 5 bintang, SS bagi gred 4.6 kepada filem ini. ^_^
Poster Resident Evil:AfterlifeWentworth Miller
No comments:

Post a Comment