Thursday, February 24, 2011

The Tale of Chicken Wings and Skinny Jeans


1. Apakah kaitan yang kita boleh kaitkan antara Chicken Wings dan Skinny Jeans?

2. Kini, SS dapat kaitkan dua benda nie dengan penuh signifikan disebabkan dua perkara ini telah menjadi my new obsession!!

3. My mind now always thinking about chicken wings and skinny jeans. Dalam banyak2 bahagian pada ayam, chicken wings lah yang paling sedap utk dilahap. Dalam banyak2 jenis potongan jeans yang ada, skinny jeans lah yang paling ideal dan relevan dengan kaki SS.

4. Dengan itu, kalau ingin menjamah nasik lemak sebagai breakfast, SS mesti menyusulkan chicken wings sebagai santapan bersama telur mata, kacang, ikan bilis dan timun. Malah, kalau nak order di KFC pown, semestinya chicken wings akan menjadi prioriti utama (thigh dan drumstick sebagai prioriti kedua). Malah kalau di Nando's, US Pizza, dan Pizza Hut, tidak ketinggalan chicken wings sebagai salah satu juadah yang harus diorder. Tak dapat dilupakan betapa sedapnya chicken wings disalut karamel dan dicicah mayonis di Hard Rock Cafe Bukit Nanas. Begitulah penangan kesedapan chicken wings hingga menyebabkan SS obses (namun masih lagi belum obes).

5. Keobsesan terhadap skinny jeans pula bermula daripada Topman. Koleksi Skinny Stretch Jeans daripada Topman cukup komprehensif lagi impresif daripada segi potongan dan pelunturan warna jeans. Justifikasi daripada kualiti ini, SS rasa sungguh seksi menandingi Jesse McCartney. Tiada satu jeans pun yang lebih mantap apabila berada di kaki SS melainkan koleksi Skinny Stretch Jeans daripada Topman. Rasa tak sabar sangat nak tunggu koleksi skinny Jeans terbaru untuk Summer Spring Collection daripada Topman.

6. Maka begitulah kisahnya 'The Tale of Chicken Wings and Skinny Jeans' sekadar utk dikongsi bersama. Inilah harinya bagaimana chicken wings dan skinny jeans sungguh signifikan utk dikaitkan bersama.No comments:

Post a Comment