Monday, June 27, 2011

Luka Modric dan kawan-kawan

Ntah mengapa, Luka Modric banyak sangat mencapub sejak kebelakangan nie lalu menyebabkan pesona dan auranya menarik perhatian I. Hehe. Sorilah tak tau nak ulas ape ttg Luka Modric tetapi apa yang pasti mesti dia pemain bola sepak yang mantap kan. :)
Ini pulak adalah singlet daripada Topman. Cantik kan. I want it! Tak sabaq sangat nak shopping kat Topman lagi dengan menggunakan F3 Member Card dengan menikmati potongan discount 10%. Hehe.

Sudahkah anda menikmati alunan lunak suara Adele yang lemak berkrim bergetar-getar? Album terbaru Adele, 21, masih lagi laris terjual di US dan dunia walaupun sudah 17 minggu berada di pasaran.


Lady Gaga dengan aksi di belakang album terbarunya, Born This Way. Unik lagi mencapub.


Tahniah lah kepada Lee Chong Wei kerana telah mempertahankan kejuaraan kali ke-4 di Terbuka Indonesia, mengalahkan Peter Gade di final.


Tahniah juga kepada Syamsul Yusof, Aaron Aziz dan Adi Putra kerana filem mereka, KL Gangster, telah mencatat kutipan kasar RM11 juta.

Jangan lupa utk menonton Transformer 3 yang akan menjengah ke pawagam tidak lama lagi. Suke!


Neelofa banyak jugak mencapub sejak kebelakangan nie. Namun, amatlah rugilah kalau pelakon yang cantik ini jatuh gara-gara kontroversi murahan yang sebenarnya boleh ditepis dengan bijaksana. Gud luck lah ye kepada Neelofa dan semoga sukses dalam memberi lakonan berkualiti seterusnya menghangatkan industri perfileman tanah air.

Semoga Scotty McCreery, juara American Idol yang terbaru menjadi setanding dengan Kelly Clarkson, Carrie Underwood dan Jordin Sparks dengan mencatat kejayaan tersendiri.

Kehangatan Wimbledon 2011 makin terasa. I hope Rafa terus menjuarai Grand Slam yang seterusnya. Kalahkan Novak Djokovic dan Roger Federer. Hurm. Agak risau jgk menanti keputusan Rafa dengan Juan Martin del Potro.


No comments:

Post a Comment