Thursday, October 20, 2011

The Pleasure of October


Wow. Tup tup tup dah nak berakhir dah bulan Oktober. Rasa mcm baru je lepas puasa n celebrate raya. Raya mcm baru je sebulan tapi actually dah 2 bulan lebih. Oktober adalah bulan yang mana Syiman menggunakan my pleasure quota dengan banyak sangat. Nak buat mcm ne, utk mendapatkan barang2 idaman buat sekian lama, akhirnya bulan 10 nie jugak kesampaian hajat. Boleh lah dikatakan bulan 10 ini adalah bulan material kerana penggunaan Pleasure Quota oleh Syiman adalah lebih kepada barang2. Apakah barang2 itu dan apakah the pleasure of this month? Amat suka utk Syiman list kan :

The Secret Life Of Nora

Okey. The Secret Life of Nora adalah satu pementasan yang cukup best. Tiara Jacquelina sememangnya tunjang kepada pementasan teater yang manzap sangat nie. Syiman ada buat review, sape yang miss sila lah check it out. Syiman Review.

Subway

Subway mmg menjadi makanan fav Syiman sejak kebelakangan nie. I like the way they do it fresh in front of my eyes. And set meal die pown datang dengan cookies yang sedap. SS selalu ambik White Chocolate Macadamia and Chocolate. Utk bulan nie, Syiman ambik Chicken Slice. Sos yang SS suka semestinya Ranch, BBG, Thousand Island and Mayonis. Nyum2.

Oldtown

Oldtown sememangnya syok. Tak mau nak bercerita panjang, rasa lah sendiri di Oldtown k. Hehe


Swatch

Okey. Syiman mmg sedih dengan kehilangan 2 jam tangan Swatch sebelum nie, and kesedihan tu agak terubat kerana SS baru je mendapatkan jam tangan baru daripada Swatch. Sememangnya Swatch tidak pernah mengecewakan, Syiman rasa sexy and manzap sangat bile memakai Swatch. Hope tak hilang lagi, nak jaga elok2. ^_^



Topman

V-neck sememang jenis T-shirt yang haruz dimiliki semua. It will make u trendy n sexy. So, SS pun berminatlah nak beli V-Neck warna hitam setelah berkenan selepas melawat butik Topman hari tue. ^_^
Sony Cybershot

Oh yeah. Tahukah anda bahawa bulan 10 nie Sony ade buat promotion potongan sehingga rm300 bagi kamera? So, Syiman yang dah kempunan lama utk memiliki kamera berkualiti tak menunggu lama lah. Syiman dah dapatkan Sony Cybershot TX100V. Teramat best. Leh buat Sweep Panorama, Background Defocus and also, HD Movie. ^_^ Suke! Nanti boleh la kite bergambar sekali ek. Hehe


Zara

Yes, kini bag Zara telah menjadi genggaman. Suke sangat. Rasa mcm sexy and vogue. Haha.





No comments:

Post a Comment