Wednesday, May 2, 2012

Syiman Syareman's Most Beautiful Woman 2012


Kalau People kuarkan list Most Beautiful Woman list 2012, why not kalau Syiman juga kuarkan list yang sama? Rasionalnya, kita memang suka melihat sesuatu yang cantik. Jadi siapakah 10 wanita tercantik 2012 yang ternobat dalam list ini? Yang paling penting sekali Nicki Minaj tak termasuk lah dalam senarai nie ye. Dan sori jugak lah kepada Lady Gaga kerana tak termasuk dalam senarai. Mari kita sama2 saksikan dan menatap kecantikan yang ada pada mereka:

10. Madonna

Di tangga ke-10, Madonna adalah seorang yang cukup cantik luaran mahupun dalaman. Walaupun ramai yang cakap die dah tua iaitu menginjak umo 53 pada tahun nie, namun, common la people, bila u tengok Madonna, u rasa die 53 ke? Tak kan..Masih lagi sexy, masih lagi powerful, masih lagi manzap dalam music yang dibawa, masih lagi fashionista di red carpet. Album MDNA, debut #1 di Billboard 200 dan juga United World Chart malah telah mencapai taraf double platinum di Rusia. Perfume Madonna, Truth or Dare juga telah dilancar yang mana mesti sangat wangi dan best.



9. Ashlee Simpson

Walaupun tiada ape yang berlaku lately kepada Ashlee Simpson selepas penceraian dengan suami, namun lately, Ashlee Simpon semakin cantik. Mungkin sebab dah ade boyfriend baru, Vincent Piazza yang cukup romantik di mana saja mereka berkepit. Dan juga, dengar kata, Ashlee Simpson akan mengeluarkan album baru pada tahun nie. Harap akan meletup2 lah. All da best to Ashlee.


8. Jennifer Aniston

Filem terlatest yang melibatkan Jennifer Aniston yang Syiman tengok adalah Horrible Bosses yang mana Jennifer melakonkan watak sebagai doktor gigi yang gila seks. Pada 2012, Jennifer Aniston terlibat dalam filem Wanderlust. Nampaknye semakin gila seks ye Aniston nie dalam lakon layar. Siapa yang boleh lupa rambut Jennifer Aniston yang menjadi trend dan pujaan ramai.


7. Julia Roberts

Kecantikan Julia Roberts terletak bukan sahaja pada muke, namun pada attitude die. Attitude dalam filem sangat menampilkan persona yang sweet dan mengagumkan. Lihat la saja filem lakonan Julia seperti Eat, Pray, Love dan juga yang terbaru Mirror, Mirror. Apa yang cantiknya juga Julia Roberts nie adalah sikap sopan dan juga dalam masa yang sama penuh dengan humor. Juga tidak terlalu sosial seperti lain-lain artis.


6. Beyonce

Kecantikan Beyonce terletak pada warna kulit dan senyuman. Kalau di People, Beyonce dinobatkan wanita tercantik untuk 2012, maka di list nie, Beyonce harus berpuas hati di kedudukan 6 shj. Beyonce telah diiktiraf di kedudukan #3 dalam list '100 Greatest Women in Music' oleh VH1. Beyonce sememangnya cantik dah tak hairan lah melihat kepada koleksi perfume Beyonce yang bukan sahaja ada rangkaian sendiri malah ditaja oleh nama2 besar seperti Tommy Hillfiger dan Giorgio Armani. Semoga Beyonce akan menyajikan kita dengan music yang lebih mantap pada masa akan datang. I am waiting for ur fifth studio album, B.



5. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sentiasa mempersembahkan kita dengan tarian sensual yang sengaja nak bagi audience ghairah. Melalui zaman kemalapan, kini JLo kembali dengan single yang meletup, On The Floor setelah mendapat promosi free sebagai salah seorang hakim dalam rancangan American Idol. Di umur 40 an, JLo masih lagi cute, masih lagi menawan, masih lagi mengekalkan body yang cantik. Dan yang paling penting, aset yang mahal, her ass. 


4. Angelina Jolie

Hakikatnya, Jolie semakin slow pada 2012. Mungkin buzy melayan anak2 dia yang ramai. Mungkin juga buzy dengan pelbagai misi sebagai duta PBB. Dan juga tidak terlepas dalam buzy melayan Brad Pitt. Angelina sentiasa tampil menawan di mana2 red carpet awards mahupun movie premier. Syiman tumpang gembira bagi pihak Angelina Jolie kerana cukup bahagia dengan Brad Pitt dan tidak mengikut trend penceraian para selebriti yang lain, malah merancang nak berkahwin. Bagus, bagus.



3. Adriana Lima

Sebagai model baju dalam Victoria Secrets, maka tidak terlepaslah untuk Syiman meletakkan gambar Adriana bercoli. Maka, pls, tolong lah kawal ape yang perlu dikawal sewaktu melihat pic Adriana okey. Apa yang Syiman pandang di sini hanyalah kecantikan Adriana yang sangat mengagumkan. Mata, warna kulit, bibir, body, semuanya terletak dan terbentuk secara sempurna. 


2. Zooey Deschanel

Syiman discover kecantikan Zooey tyme menonton filem M. Night Shyamalan, The Happening. Persona yang ditampilkan sangat sweet dan sopan. Tidak perlu berpenampilan seksi, Zooey berjaya menampilkan karakter yang menarik perhatian lelaki. Just look into that eyes. Yes. That eyes.


1. Miranda Kerr

Orlando Bloom sangat bertuah kerana memiliki Miranda Kerr. Harap diorang bahagialah sampai forever after. Ape kah yang paling cantik tentang Miranda Kerr? Brown hair, dimply, blue eyes. Antara tips oleh Miranda Kerr untuk memiliki 'clear skin, shiny hair dan trim body' adalah pengambilan 4 sudu teh cocunut oil yang ditambah  dalam masakan. 


No comments:

Post a Comment