Sunday, June 10, 2012

Syiman Syareman's Most Gorgeous Guys 2012


Pada bulan lepas Syiman telah senaraikan siapa wanita tercantik 2012. Maka, tidak adillah jika pada bulan ini tidak disenaraikan siapa lelaki paling handsome 2012. Awal2 lagi Syiman nak mintak maaf kepada Justin Bieber yang tidak tersenarai sebab dia bukan dalam kategori handsome. Malah juga kepada jejaka Malaysia, jangan lah sedih, sekurang-kurangnya ada seorang yang mampu berada dalam senarai. Enjoy ur eyes, girls!

Andrew Garfield

The Amazing Spiderman; reboot kepada Spiderman baru yang mana akan memaparkan Andrew Garfield sebagai labah-labah jantan dalam bentuk manusia yang baru, bakal menginjak populariti Andrew Garfield ke darjah lebih tinggi. Suka tengok Andrew berlakon dalam The Social Network. Dia nampak mcm nerd yang hot. Hehe.



Baptiste Giabiconi

Menjadi muse kepada jurukamera professional yang popular, Karl Lagerfeld; yg menggangap Baptiste sebagai Gisele Bundchen versi lelaki, amatlah bertuahlah kepada Baptiste Giabiconi sebab sentiasa terdedah kepada gambar2 yang menarik malah menimbulkan kontroversi, termasuk gambar dia berbogel sambil memakai kasut tumit tinggi bagi tujuan androgyny ilham Karl Lagerfeld, mengundang perhatian drpd pihak media. Noami Campbell pun memuji Baptiste sebagai model yang sangat sempurna malah flawless katenye.







Chris Pine

Dah tengok Star Trek? Dah tgk This Means War? Chris Pine adalah seorang bintang Hollywood yang bakal menyinar lebih cerah dengan adanya pakej lengkap – mata biru, romantik, cute, handsome, baik dan sentiasa memaparkan imej boy next door. 



Francisco Lachowski

Just look to his eyes and you will be in love and adore him. Kan? Seorang model berprofil tinggi. 






James Franco

Susunan gigi dia sexy. Dan walaupun tidak berimej sexy, dia sentiasa sexy. 





Zac Efron

Sapa yang tak kenal Zac Efron sebagai bintang High School Musical yang pernah mencetuskan fenomena dalam kalangan remaja. Then, membintangi banyak filem yang menarik perhatian seperti Hairspray, 17 Again dan New Year’s Eve, nampaknya Zac Efron akan sentiasa memeriahkan Hollywood dalam jangka masa yang lama. Diiktiraf oleh majalah People sebagai orang kedua selepas Jennifer Lopez dalam senarai Most Beautiful People. 






Remy Ishak

Okay. Remy Ishak adalah satu-satunya lelaki Melayu yang ada dalam senarai nie. Sebab apa? Sebab dia sorang saja yang layak. Hehe. Tengoklah bagaimana sikap, cara pembawakan dan tidak dilupakan, just look at his gorgeous face and sweet smile. Semoga dia terus membintangi filem2 yang berkualiti tinggi untuk menambah baik profil lakonan. Oh yea, lagi satu, cool kan Remy dalam iklan Dashing? Semoga filem terbaru Remy, something berbunyi Jiwa Taiko akan meletup di pawagam.






Leonardo DiCaprio

Seorang pengarah, penerbit, pelakon malah aktivis yang bermula daripada filem Titanic dan Romeo & Juliet yang menampilkan Leonardo sebagai sweet, romantik dan nice. Martin Scorcese pun sedar tentang bakat, karisma dan persona yang ada pada Leonardo sehingga menjadikan Leo sebagai muse yang memantapkan filem arahan Martin. Juga, pernah menjadi pelakon filem arahan Steven Spielberg, Christopher Nolan dan terkini, Quentin Tarantino yang mana menunjukkan Leonardo sentiasa menjadi dambaan bukan sahaja para peminat, malah para pengarah filem terkemuka Hollywood. 



Andre Boleyn

Tak leh nak komen banyak2 tentang Andre Boyleyn cuma dia memang layak berada dalam senarai tahun nie. 


Christiano Ronaldo

Panggillah dia apa pun. Perogol? Playboy? Pencabul? Panggillah semua ‘P’ nie kepada dia namun tidak dapat dinafikan aksi dia di padang bola adalah sangat mantap dengan pelbagai rekod telah dicipta dan dipecah. Tengoklah saja fashion sense yang dimiliki, cara pembawakan, cara dia menghadapi media, menunjukkan dia bukanlah amateur, dan itulah yang paling sexy oleh seorang bintang bola sepak yang sangat mantap. Suka tengok dia main.






No comments:

Post a Comment