Thursday, March 7, 2013

The Pleasures of Mac 2013


Maka setelah sekian lama jugak lah menyepi daripada sesi The Pleasures, maka kali nie Syiman nak berkongsi kat korang semua apakah antara nikmat dunia yang perlu dinikmati. Namun perlu diingat ye, dalam menikmati apa yang ada di dunia ini, jangan lupa pula untuk menabung bekal bagi Hari Kebangkitan.

Okey baiklah. Apakah kenikmatan yang Syiman dapat baru2 ini? Maka ini lah dia :

Secret Recipe - Fruitilicious


Sangat sedap lagi lazat! Rasa buah yang banyak bergabung dengan cream yang banyak menghasilkan satu kesepaduan rasa yang berjaya menyebabkan lidah Syiman mencapai orgasm dengan penuh jaya.


McD Beef & Egg


Rasa Beef&Egg nie boleh tahan. Cuma rasenye Syiman tak akan makan lagi lepas nie sebab tetap akan memilih Double Cheeseburger atau Big Mac sebagai santapan mulut ini.


Secret Recipe - Turkish Indulgence


Lidah saya sewaktu merasa kek ini berkata bahawa sifat kek ini tidak memenuhi sangat kriteria dan kempukan kek namun lebih kepada gabungan coklat Belgian yang diselit-selit dengan jelly keras. Sebagai konklusi, Syiman tak berape nak suka sangat dengan Turkish Indulgence.


McD - Sundae Raspberry Dazzle


Gabungan coklat dengan sos raspberry adalah formula yang menghasilkan rasa berlainan daripada koleksi sundae yang sebelum ini. I like it apabila aiskrim Raspberry Dazzle mula mencair dan mengadun dalam saliva yang mengecur.


Nando's



Lemon & Herb...Aahhhhh.....Orgasm sekali lagi...LOL

No comments:

Post a Comment