Tuesday, June 18, 2013

Syiman Syareman's Most Gorgeous Girl 2013


10. Kate Beckingsale

Kate Beckingsale akan sentiasa cantik walaupun tiada filem yang boleh dibanggakan hasil daripada lakonan beliau baru-baru ini. Mungkin masa mendatang akan menjadi medan buat Kate untuk terus memantap melalui filem-filem aksi mahupun romantik, kerana kedua-duanya sesuai buat paras rupa Kate yang comel + cantik + anggun + jelita + kacak + seksi.
9. Kate Middleton

Seorang lagi Kate yang tersenarai dalam carta 2013 ini, Kate Middleton tidak dinafikan memang memiliki sense of fashion yang sangat mantap. Dipuji oleh Madonna kerana sentiasa kelihatan cantik dimana-mana sahaja hasil daripada pemilihan pakaian yang tepat, Kate nampaknya akan terus menjadi perhatian di majalah2 yang dahagakan khabar berita para celebriti. Puteri Diana kalau masih hidup mesti agak cemburu dengan perhatian media kepada Puteri Kate.
8. Madonna

Dah alang-alang menyentuh tentang Madonna yang memuji Kate Middleton, sesuai sangatlah pujian yang diberi beliau berpatah balik kepada diri sendiri kerana berjaya menempatkan diri di kedudukan nombor 8 dalam carta 2013 ini. Di umur 50 an, mesti ramai lelaki yang berfantasi Madonna sebagai MILF paling sensasi sepanjang zaman mengambil kira kontroversi penunjukkan payudara dan punggung Madonna di konsert beliau – MDNA Tour – konsert paling laris untuk tahun 2012/2013 dan mendatangkan 3 anugerah Billboard sebagai lonjakan karier yang nampaknya akan terus berlanjutan untuk beberapa siri konsert jelajah dunia lagi. Hate her or love her, she will never stop on ‘rocknroll’ing our world.


7. Nurul Izzah Anwar

Makin cantik nampaknya Nurul Izzah pasca kemenangan bergaya mengalahkan seorang lagi Menteri, kali ini Menteri Wilayah Persekutuan lantas mengekalkan statusnya sebagai Ahli Parlimen Lembah Pantai buat sepenggal lagi. Tidak perlu makeup tebal mahupun eyeliner dalam mem’panda’kan muka seperti Shahrizat Jalil; menteri pertama dikalahkan beliau, kecantikan Nurul Izzah akan terus dikenang terutamanya apabila rakyat terbanyak terkena tempias kemanisan senyuman mahupun kemantapan hujah yang dilontarkan.
6. Lea Michele

Seiring dengan transformasi makeover Rachel dalam Glee, maka samalah juga dengan lonjakan karier Lea Michele yang menampakkan cahaya bintang yang makin menyilau untuk menyinari lorong-lorong di Hollywood. Saya percaya pada bakat yang ada pada Lea pasti akan menjadikan Lea sebagai antara bintang harapan yang bakal meninggalkan impak persis Barbara Streisand.
5. Adriana Lima

Mencairlah ramai jantan di luar sana seperti aiskrim yang dijilat-jilat apabila menyaksi Adriana Lima berbikini. Tidak seperti model Victoria Secret lain yang sering kelihatan seperti biskut Chipsmore, sekejap ada sekejap tak ada; Adriana Lima terus maintain sebagai antara model Victoria Secret yang terus menerus mengunci kontrak. Semestinya ini adalah kerana Adriana Lima memiliki kecantikan yang unik dan juga kerana pemilihan sikap yang menyelesakan hingga disenangi oleh pelbagai pihak.
4. Jennifer Lawrence

Anda harus menonton filem X-Men: First Class, House at The End of The Street, The Hunger Games dan Silver Linings Playbook untuk menilai Jennifer Lawrence daripada segi pembawakan watak yang berkesan hingga berjaya menyebabkan beliau dinobat sebagai Best Actress untuk Anugerah Academy atau Oscars di usia yang masih muda. Samada beliau adalah mutan biru bersisik, pemanah mahupun janda gila; semuanya dijayakan dengan penuh cantik.
3. Angelina Jolie

Simpati kepada Kak Angie kerana baru-baru ini didiagnosis menghidap kanser payudara. Walau bagaimanapun, tindakan pantas Kak Angie dalam membuat keputusan terbaik iaitu dengan membuang payudara beliau dan membuat pembentukan payudara semula memberi inspirasi kepada wanita-wanita supaya prihatin kepada pembunuh bersiri mereka ini. Saya harap Brad Pitt suka dengan payudara baru Kak Angie dan menerima takdir seadanya kerana pastinya Kak Angie lebih cantik dengan semangat baru.2. Anne Hathaway

I Dreamed A Dream yang dinyanyikan Anne Hathaway dalam Les Miserables masih terngiang-ngiang di telinga. Seperti Jennifer Lawrence, Anne Hathaway telah pun menjadi bintang paling menyinar di Hollywood sejak dua menjak hasil daripada penjiwaan watak yang mantap, walaupun sebagai perempuan baik yang ditakdirkan menjadi pelacur dan mati dengan penuh keseksaan. Lantas, menang Best Supporting Actress. Harapan untuk masa depan, Anne akan berjaya membawa pulang trofi Best Actress.


1.  Miranda Kerr


Miranda Kerr akan sentiasa cantik walaupun kontrak dengan Victoria Secret telah pun ditamatkan. Saya rasa ada pihak di Victoria Secret yang tak tahan menonton kecantikan Miranda lantas melaksanakan projek hasad dengki ke atas beliau. Orlando Bloom sepatutnya bersyukur kerana Miranda kini ada lebih banyak masa untuk diluangkan bersama terutamanya di atas katil mahupun sofa, tidak dilupakan atas karpet empuk. The point is, Miranda Kerr with body, skin, face like that, always be beautiful; evergreen beauty, no matter situation.
No comments:

Post a Comment