Friday, June 12, 2015

Keep Calm and watch Taylor Swift-Katy Perry feud


Taylor Swift dan Katy Perry pulak bergaduh…

Tegas Taylor Swift, adalah normal untuk seseorang mempunyai kawan dan juga mempunyai musuh.

Saya suka Taylor Swift dan Katy Perry. Jadi, berikutan dengan pergaduhan diorang nie, perlukah saya memilih untuk terus suka kepada Taylor Swift atau Katy Perry?

Saya rasa tak perlu lah kot kan. Saya hanya cuma memandang dari jauh dan terus melayan music diorang yang best.


Act neutral is da best. Next time bile korang tengok ade sape2 yang dok bergaduh, kalau korang rasa mcm tak boleh nak damaikan, baik korang dok diam dan bersikap neutral. Jangan cuba untuk mengapi-apikan lagi pergaduhan itu. 










No comments:

Post a Comment